2 plats fresquíssims per a aquest estiu

Avui us proposem 2 receptes súper senzilles, ràpides de fer i molt refrescants! Ideals per a les vacances d’estiu, us les presentem en diferents formats.

 

SOPA DE SÍNDRIA I TOMÀQUET

1/2 síndria

1 llauna de tomàquets natural sense pell

1 raig d’oli

Alfàbrega fresca

Sal

Pebre

Formatge de cabra (rulo)

Així de fàcil: Treiem la polpa de la síndria, en reservem unes boletes per a la presentació i la posem amb els tomàquets a la batedora. Batem, salpebrem i ho presentem amb una branqueta d’alfàbrega fresca, les boletes de síndria i  unes boles de formatge de cabra.

Damevida.com

Aptc

Vinos y recetas

Vinos y recetas

Cheeef

CREMA DE MELÓ I IOGURT AMB CRUIXENT DE PERNIL

1/2 meló

1 iogurt grec natural

Oli

Sal

Pernil salat tallat ben finet

Fulles de menta

Igual que a la recepta de la síndria, treiem la polpa del meló i en separem unes boletes. Ho batem barrejant-ho amb el iogurt grec. Agafem el pernil salat i en posem al grill del microones o del forn uns minutets fins que quedi cruixent. Ho presentem amb les boletes de meló, el cruixent de pernil i les fulles de menta per sobre i salpebrem al gust.

Rezetas de Carmen.com

Drecetas

Mil ideas mil proyectos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s