Taller a la nova biblioteca de Can Batlló

Ahir van fer la inauguració de la biblioteca de Can Batlló. Pel que no n’esteu al corrent, Can Batlló és un antic recinte de fàbriques del de finals de s. XIX, que està situat al barri de la Bordeta, a Sants. En un pla metropolità es va definir com a zona d’equipaments i parcs, però després de 35 anys els veïns encara esperen. El passat mes de juny es va aconseguir que els hi cedissin una de les naus per tal de poder-la habilitar per a una Biblioteca, entre altres coses.

Doncs bé, finalment aquesta Biblioteca es va inaugurar i allà vam estar de 11:00 a 13:00 fent-hi un taller per als peques que van venir a celebrar-ho.

Va anar molt bé i els nens i nenes van deixar volar la seva creativitat amb uns resultats més que sorprenents! Us deixem algunes fotos que anirem actualitzant a mida que ens en vagin enviant més.

Podeu trobar info de les activitats de Can Batlló clicant aquí.

Els propers tallers al carrer seran el dia 30 de setembre a Creu Coberta amb carrer Sant Roc per la Fira Medieval i el 06 d’octubre a les 11:00 a la plaça Joan Pelegrí. Tots dos dins el marc de la Festa Major d’Hostafrancs. Ja us anirem informant.

I recordar-vos també que ja us podeu inscriure als nostres tallers per nens i adults dins de la programació de Casinet-Cotxeres de Sants!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s