Tallers d’iniciació a l’scrapbooking al Casal Artesà d’Hostafrancs

Un any més, estem preparant els tallers per la programació de Casinet-Cotxeres. Degut a l’interès que va suscitar el curs passat i a la vostra insistència, enguany hem decidit fer-los només d’scrapbooking. Al llarg dels 3 trimestres, en sessions de 2 hores, intentarem ensenyar-vos les tècniques més utilitzades i aplicar-les, no només a targes i àlbums, sinó en materials reciclats per tal de crear nous objectes de decoració : cd’s, ampolles, marcs, capses, llibretes, llaunes… tot s’hi val! Els horaris? Dilluns, dimarts o dimecres de 19:00 a 21:00.

wondercoses

Els materials d’scrap són cars i, evidentment, no farem que us els compreu si encara no sabeu si us agradarà o no. Per això, els materials estan inclosos al preu del taller (92€ el trimestres, que són 10 sessions) i només caldrà que porteu eines bàsiques com tisores i pega i moltes ganes d’aprendre i passar-ho bé!

wondercoses    wondercoses

Si us interessa, apunteu-vos ja als del primer trimestre (octubre-desembre), que us dic per experiència que les places volen! Us podeu inscriure al Casal Artesà d’Hostafrancs – Carrer Sant Roc, 26-28, 1er pis Barcelona – Tel. 934 230 988 – info@casalhostafrancs.cat.

Si sou antics talleristes de Cotxeres, ja us podeu inscriure. Si no, a partir de setembre: al carrer de Sants, 79 Barcelona – Tel. 932 918 701- www.cotxeres.org – cotxeres-casinet@secretariat.cat.

Podeu fer un cop d’ull al post Tallers al Casal d’Hostafrancs del curs passat.

Deixa un comentari