El Manifest Holstee

Avui fem una parada, agafem aire i reflexionem sobre les nostres vides. Aquest Manifest, el va crear Holstee, una empresa de disseny sostenible que amb ell va voler compartir la seva filosofia vital. És una crida a viure la vida amb passió i fent el que més ens agrada, un carpe diem adaptat als temps moderns perquè, al cap i a la fi, la vida segueixen sent quatre dies…

Aquí us el deixo, que una empenta de bon matí sempre va bé. I també us ensenyo que és un d’aquells gadgets indispensables si vols estar a la última en decoració.

(tranquil·la mama, tens la traducció abaix de tot)

wodercoses

wondercoses

Pinterest

wondercoses

Stylizmo

wondercoses

Pinterest

wondercoses

Fácil y sencillo

wondercoses

TrendHunter

wondercoses

Pinterest

wondercoses

Desenio

wondercoses

Muy molón

wondercoses

Facilísimo

I, com sempre, el que tenim a casa:

wondercoses

Aquesta és la teva vida. Fes allò que estimes i fes-ho sovint. Si alguna cosa no t’agrada, canvia-la. Si no t’agrada la teva feina, deixa-la. Si no tens temps suficient, deixa de mirar la tele. Si estàs buscant  l’amor de la teva vida, para; t’estarà esperant quan comencis a fer coses que estimes. Deixa de voler analitzar-ho tot, la vida és simple. Totes les emocions són boniques. Quan mengis, aprecia fins a l’última mossegada. Obre la teva ment, els teus braços i el teu cor a noves experiències i noves persones, ja que estem units gràcies a les nostres diferències. Pregunta a la propera persona que vegis quina és la seva passió, i comparteix el teu somni inspirador amb ella. Viatja amb freqüència; perdre’t te ajudarà a trobar-te. Algunes oportunitats només arriben un cop, aprofita-les. La vida va sobre les persones que coneixes i les coses que pots crear amb elles, així que surt i comença a crear. La vida és curta. Viu el teu somni i comparteix la teva passió.

1 thoughts on “El Manifest Holstee

Deixa un comentari